Ingrediente:
1 pachet mare piscoturi, 700 ml
frisca lichida, 100 g zahar pudra, 300 g crema de branza, 1 pliculet
gelatina, 2 linguri cacao, 200 ml cafea concentrata, 1-2 fiole esenta de
vanilie
Bati 500 ml frisca lichida cu esenta de vanilie si zaharul pudra.
Adaugi crema de branza si mixezi bine, pana obtii o compozitie omogena.
Pui gelatina la inmuiat in 50 ml apa.
Topesti gelatina pe foc, dar fara sa o dai in clocot, si o incorporezi in crema de branza.
Intr-o forma mare de tort cu pereti detasabili, asezi pe margini si pe fund piscoturi.
Torni jumatate din crema de branza, asezi piscoturi inmuiate in cafea si pui restul de crema.
Il dai la rece pentru cel putin 2-3 ore.
Scoti tortul din forma, presari cacaua deasupra si ornezi dupa preferinta cu frisca ramasa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu