Ingrediente:
1 kg roşii,
1 ceapă
2 căţei de
usturoi, 2 linguri ulei de măsline
100 g
revent , 1 vârf de cuţit chili
1 avocado,
150 g caş de oaie
200 ml
smântână, 1 lămâie, sare
1 vârf de
cuţit piper măcinat
800 ml
zeamă de oase
Preparare:
Ceapa se
toacă mărunt şi se căleşte în uleiul încins, se adaugă usturoiul mărunţit şi se
prăjeşte timp de un minut.
Rosiile
spălate se taie în cuburi mai mari, se adaugă peste ceapa şi se căleşte timp de
20 de minute, după care se adauga zeama de oase, se presară chili, piper
măcinat, sare şi se mai fierb 15 minute.
Reventul şi fructul de avocado se
curată, se taie în cubuleţe, care apoi se împart în 4 farfurii alaturi de caşul
de oaie, peste care se toarnă supa fierbinte. In fiecare farfurie se stoarce
câte un sfert de lămâie, se stropeşte cu smântână şi se serveşte imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu