Ingrediente:
1 puIpă mare de miel, 2 mere-gutui, 2 mere rosii 4 cartofi
noi, 3 cepe albe, mici, 4 linguri de unt, 2 linguri ulei de
măsline 2 Iinguri pastă de tomate, 1 lingurită boia, 2 ceşti supă de carne
sare, piper, după gust 2 linguri pastă de rodii
Preparare:
Mărul-gutui şi mărul
roşu se curătă de coajă, se scoate cotorul şi se taie cubuleţe. Cartofii si
ceapa se decojesc li se taie mărunt. Camea de mieI se dezosează şi se taie
bucăteIe care se gătesc în suc propriu.
Se sotează merele şi
cartofii până işi schimbă culloarea, apoi se adaugă ceapa, mielul, pastă de
rolii, sare, piper şi o cealcă de supă. Se lasă la foc mediu 25 de minute. Se
garniseşte cu pastă de rodii, se serveşte caldă, cu pâine turcească.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu