Blogroll

sâmbătă, 4 august 2012

Pulpă de miel cu măr-gutui

Ingrediente:

1 puIpă mare de miel, 2 mere-gutui, 2 mere rosii 4 cartofi noi, 3 cepe albe, mici, 4 linguri de unt, 2 linguri ulei de măsline 2 Iinguri pastă de tomate, 1 lingurită boia, 2 ceşti supă de carne sare, piper, după gust 2 linguri pastă de rodii

Preparare:

Mărul-gutui şi mărul roşu se curătă de coajă, se scoate cotorul şi se taie cubuleţe. Cartofii si ceapa se decojesc li se taie mărunt. Camea de mieI se dezosează şi se taie bucăteIe care se gătesc în suc propriu.
Se sotează merele şi cartofii până işi schimbă culloarea, apoi se adaugă ceapa, mielul, pastă de rolii, sare, piper şi o cealcă de supă. Se lasă la foc mediu 25 de minute. Se garniseşte cu pastă de rodii, se serveşte caldă, cu pâine turcească.

0 comentarii: