Blogroll

joi, 2 august 2012

Budinca de ciuperci

Ingrediente:
 
1/2 kg ciuperci , 4 oua , 200 g miez de paine , 3 linguri ulei , 2 cepe , unt pt. uns forma 

Preparare:

Se unge o forma termorezistenta cu unt, din belsug.
Ciupercile se spala bine, se curata si se taie felii subtiri. se inabuse in 2 linguri de ulei + 2 de apa. Se taie cepele marunt si se inabuse cu o lingura de ulei + 2 de apa.

Miezul de paine se moaie in apa, se stoarcde bine si se mixeaza. Se lasa la racit si se amesteca cu cele 4 galbenusuri puse pe rand, se pun apoi ceapa si cxiupercile. Se bat albusurile spuma si se pun peste compozitia omogenizata.


Se toarna compozitia in forma si se coace in cuptorul preincalzit, timp de o ora, la 150 gr C.  

0 comentarii: