Blogroll

marți, 7 august 2012

Gulas cu legume si rosii

Ingrediente:

500 g pulpă de vită, 3 linguri ulei
2 cepe, sare
1 vârf de cuţit piper măcinat
500 ml zeamă de oase
500 g sparanghel
3 cartofi, 8 roşii, 1 lingură oregano

Preparare:
 
Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie în cubu­leţe. Ceapa tăiată felii se căleşte, se adaugă carnea şi se fri­ge pe jumătate. intre timp roşiile se opăresc, se decojesc, se taie îri cubuleţe şi se adaugă peste carne, cu câre se mai lasă să fiarbă încă 2 minute, apoi se adaugă zeama de oase, sare, piper şi se condimentează cu oregano. 

Se lasă timp de o oră la foc mic. Cartofii şi sparanghelul se curăţă şi se taie felii, se adaugă peste gulaş şi se fierb 30 de minu­te. 

Se mai adaugă sare după gust şi se serveşte fierbinte.


0 comentarii: