Ingrediente:
500 g pulpă
de vită, 3 linguri ulei
2 cepe,
sare
1 vârf de
cuţit piper măcinat
500 ml
zeamă de oase
500 g
sparanghel
3 cartofi,
8 roşii, 1 lingură oregano
Preparare:
Carnea se
spală, se curăţă de pieliţe şi se taie în cubuleţe. Ceapa tăiată felii se
căleşte, se adaugă carnea şi se frige pe jumătate. intre timp roşiile se
opăresc, se decojesc, se taie îri cubuleţe şi se adaugă peste carne, cu câre se
mai lasă să fiarbă încă 2 minute, apoi se adaugă zeama de oase, sare, piper şi
se condimentează cu oregano.
Se lasă timp de o oră la foc mic. Cartofii şi
sparanghelul se curăţă şi se taie felii, se adaugă peste gulaş şi se fierb 30
de minute.
Se mai adaugă sare după gust şi se serveşte fierbinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu