Ingrediente:
1 vânătă medie
Umplutură:
1 ceaşcă brânză Halloumi
sau Mozzarella rasă, 1 lingură făină,
1 linguriţă mentă proaspătă, 1/4 ceaşcă
mărar tocat, 1 ou, ulei de
floarea soarelui
Preparare:
Se
spală vânata, se decojeşte de-a lungul, în fâşii, alternativ, apoi se taie rondele,
nu prea subţiri. Se pun rondelele la
înmuiat în apă 20 de minute, apoi se scot pe un prosop de hârtie, să se scurgă
de apă.
Se omogenizează restul ingredientelor, exceptând
uleiul, se ia cu o linguriţă din compoziţia rezultată şi se plasează pe fiecare
felie de vânătă.
Se infierbântă uleiul în
tigaie, la foc mediu-mare, şi se prăjesc rondelele, întorcându-le de pe-o parte
pe alta. Se aşază pe un platou, pe şerveţele de hârtie, să se absoarbă uleiul.
Se servesc calde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu