Blogroll

vineri, 3 august 2012

Pui cu susan

Ingrediente:

500 g aripioare de pui, 1/2 ceaşcă lapte, 1/4 ceaşcă seminţe de susan, 1/4  ceaşcă miez de pâine fărâmiţat şi gratinat, 1/2 linguriţă ardei iute pudră sare, piper, după gust
Preparare:
Într-un bol se amestecă seminţele de susan cu miezul de pâine, ardeiul iute, sare şi piper. Într-un alt bol se toarnă laptele, în care se înmoaie aripioarele de pui, se presară apoi compoziţia cu seminţele de susan, se omogenizează.

Aripioarele se scot din lapte şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, cu distanţă între ele, se introduc în cuptorul încins şi se lasă până când aripioarele devin crocante şi aurii. Se servesc garnisite cu rondele de roşii şi frunze de pătrunjel.

0 comentarii: