Ingrediente:
500 g aripioare de pui, 1/2 ceaşcă lapte, 1/4 ceaşcă seminţe de susan, 1/4 ceaşcă miez de pâine fărâmiţat şi gratinat, 1/2 linguriţă
ardei iute pudră sare, piper, după gust
Preparare:
Într-un bol
se amestecă seminţele de susan cu miezul de pâine, ardeiul iute, sare şi piper.
Într-un alt bol se toarnă laptele, în care se înmoaie aripioarele de pui, se
presară apoi compoziţia cu seminţele de susan, se omogenizează.
Aripioarele se scot din lapte şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de
copt, cu distanţă între ele, se introduc în cuptorul încins şi se lasă până
când aripioarele devin crocante şi aurii. Se servesc garnisite cu rondele de
roşii şi frunze de pătrunjel.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu