Ingrediente:
500 g fasoIe boabe,
albă sau tărcată 200 g carne de miel, cubulete, 1 ardei gras, verde, tocat, 2 rosii mici, decojite,
fără seminte 2 fire ceapă verde, tăiată mărunt 1 Iinguriţă pastă tomate, 6 linguri ulei ulei de
măsline, 1 3/4 ceaşcă apă
fierbinte sare, piper, după gust
Preparare:
Se pune fasoIea în apă
rece, peste noapte. Se prepară carnea de miel, în suc propriu, se adaugă restul
ingredientelor, cu exceptia fasolei, li 1 cească apă fierbinte. Se lasă 1a foc
mediu spre mic până se evaporă apa şi carnea este aproape făcută. Se adaugă
fasolea cu 3/4 cealcă apă fierbinte, se acoperă vasul cu un capac si se fierbe
1 oră, la foc mic, dacă scade apa se mai completează.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu