Blogroll

sâmbătă, 4 august 2012

Fasole boabe cu miel

Ingrediente:

500 g fasoIe boabe, albă sau tărcată 200 g carne de miel, cubulete, 1 ardei gras, verde, tocat, 2 rosii mici, decojite, fără seminte 2 fire ceapă verde, tăiată mărunt 1 Iinguriţă pastă tomate, 6 linguri ulei ulei de măsline, 1 3/4 ceaşcă apă fierbinte sare, piper, după gust

Preparare:

Se pune fasoIea în apă rece, peste noapte. Se prepară carnea de miel, în suc propriu, se adaugă restul ingredientelor, cu exceptia fasolei, li 1 cească apă fierbinte. Se lasă 1a foc mediu spre mic până se evaporă apa şi carnea este aproape făcută. Se adaugă fasolea cu 3/4 cealcă apă fierbinte, se acoperă vasul cu un capac si se fierbe 1 oră, la foc mic, dacă scade apa se mai completează.

0 comentarii: