Ingrediente:
4 ardei graşi, roşii
Umplutura:
300
g brânză feta fărâmiţată, 4 fire de ceapă verde, tăiate mărunt 4-5 linguri ulei
de măsline, 3 linguriţe oregano, 1
linguriţă ardei iute
Preparare:
Se taie capacele
ardeilor graşi, apoi se taie în jumătăţi, li se înlătură seminţele. Se coc în
cuptor 15 minute, după care se scot şi se pun pungă de hârtie să se inmoaie. Se
curăţă de coajă, apoi se taie în fâşii cu lăţimea de 4 cm.
Se omogenizează brânza
fărâmiţată cu ulei de măsline, oregano, ardei iute şi ceapa verde. Mixtura se
pune pe fiecare fâşie de ardei copt, la un capăt, apoi se rulează.
Se aranjează pe un platou, se garnisesc cu
măsline negre, se pot servi lângă alte mâncăruri.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu