Blogroll

luni, 6 august 2012

Miel cu afine

Ingrediente:

50b g file de miel
1 ceaşcă afine
4 căţei de usturoi
2 roşii lunguieţe
5 linguri de ulei
2 ceşti supă de pui
1 ceaşcă smântână dulce 1/2 ceaşcă oţet de afine

Preparare:

Carnea se taie cubuleţe, se prăjesc în tigaie 5 minute, la foc iute, se scot pe un platou şi se lasă să se răcească. Se dă focul mai încet şi se sotează usturoiul, apoi roşiile tocate, se adaugă oţetul, supa de pui şi smântâna dulce. Se omogenizează şi se ţine la foc redus 6 minute, după care se toarnă carnea.
Se toarnă afinele în compoziţie, se lasă pe foc încă 5 minute. Se scoate compozitia pe un platou încălzit, se gustă de sare şi piper. Se serveşte cald.


0 comentarii: