Ingrediente:
50b g file de miel
1 ceaşcă afine
4 căţei de usturoi
2 roşii lunguieţe
5 linguri de ulei
2 ceşti supă de pui
1 ceaşcă smântână dulce 1/2 ceaşcă
oţet de afine
Preparare:
Carnea se taie cubuleţe, se prăjesc
în tigaie 5 minute, la foc iute, se scot pe un platou şi se lasă să se
răcească. Se dă focul mai încet şi se sotează usturoiul, apoi roşiile tocate,
se adaugă oţetul, supa de pui şi smântâna dulce. Se omogenizează şi se ţine la
foc redus 6 minute, după care se toarnă carnea.
Se toarnă afinele în compoziţie, se
lasă pe foc încă 5 minute. Se scoate compozitia pe un platou încălzit, se gustă
de sare şi piper. Se serveşte cald.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu