Ingrediente:
500 gr carne de pui, 1 conserva mazare de 800 gr, 1 ceapa, 1 ardei, 2 linguri rase faina, 250 ml apa, 1 conserva rosii de 400 gr, putin marar, sare, piper
Preparare:
In
locul ei am adaugam ceapa si ardeiul tocate, putina sare si lasam la
prajit pana legumele s-au inmuiat bine. Daca e nevoie mai adaugati
putina apa.
Adaugam faina, amestecam bine si apoi
incepem sa adaugam apa, ca la maioneza, amestecand mereu, pana obtinem
un sos alb.
Adaugam rosiile din conserva strivite cu
furculita si piper si lasam totul la fiert cu capac 10 minute. Se
drege sosul de sare si piper.
Punem carnea in sosul obtinut,
apoi mazarea scursa si marar tocat. Stingem focul, punem capacul la
oala si lasam sa stea 10 minute ca sa se imbine aromele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu