Blogroll

marți, 7 august 2012

Mozzarella marinata

Ingrediente:

6 roşii, 400 g cas mozzarella,  500 ml ulei de măsline
5 boabe de ienupăr,  1/2 linguriţă boia de ardei
1/2 linguriţă piper verde,  sare
1 linguriţă tarhon proaspăt,  1/2 linguriţă busuioc
1/2 linguriţă oregano,  1-2 foi de dafinrosii
2 frunze de salată

Preparare:

Caşul se taie felii care se pun într-un vas de inox. Se adaugă uleiul de măsline, sare, boabele de ienupăr, boia­ua, piperul verde, tarhonul mărunţit şi foile de dafin. Se acoperă cu o folie şi se lasă în frigider timp de 2 zile.

După 2 zile, feliile de caş se scurg, roşiile proaspete se ţaie felii rotunde. Frunzele de salată se aşază pe un vas oval şi sunt decorate cu felii de roşii şi de caş. Se presară busuioc oregano mărunţite şi se lasă înfrigider până sunt servite.


0 comentarii: