Ingrediente:
6 roşii, 400 g cas
mozzarella, 500 ml ulei de măsline
5 boabe de ienupăr, 1/2 linguriţă boia de ardei
1/2 linguriţă piper
verde, sare
1 linguriţă tarhon
proaspăt, 1/2 linguriţă busuioc
1/2 linguriţă oregano, 1-2 foi de dafinrosii
2 frunze de salată
Preparare:
Caşul se taie felii care se pun într-un vas de inox.
Se adaugă uleiul de măsline, sare, boabele de ienupăr, boiaua, piperul verde,
tarhonul mărunţit şi foile de dafin. Se acoperă cu o folie şi se lasă în
frigider timp de 2 zile.
După 2 zile, feliile de caş se scurg, roşiile proaspete se ţaie felii
rotunde. Frunzele de salată se aşază pe un vas oval şi sunt decorate cu felii
de roşii şi de caş. Se presară busuioc oregano mărunţite şi se lasă înfrigider
până sunt servite.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu