Ingrediente:
8
ouă,. 800 g spanac, 2
cepe albe, medii, 2 ceşti supă de carne, 3 linguri ulei, 1/4 ligură piper negru, măcinat 1 1/2 linguriţă
sar
Preparare:
Se
taie ceapa julien, se îndepărtează codiţele la spanac. Se opăreşte spanacul 15
minute, se scurge de apă, apoi se taie mărunt şi se pune deoparte.
Se
căleşte ceapa, se asezonează cu sare şi piper, apoi se adaugă spanacul, se
sotează 30 de minute, amestecând continuu cu o lingură de lemn. Se toarnă supa
de carne şi se Iasă să fiarbă cu spanacul la foc mic, până scade apa. Se gustă
de sare şi piper. Se scoate spanacul, se aşază într-un vas lat şi adânc.
Se fac 8 găuri cu furculiţa în gr amada de spanac, in
care se toarnă, pe rând, cele 8 ouă, se presară sare.
Se acoperă vasul cu un capac şi se dă la foc potrivit
6-7 minute. Se serveşte cald.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu