Ingrediente:
2 ceşti de carne de miel, cubuleţe,
gata preparată
2 ceşti supă de pui
3 ceşti orez fiert
1/2 ceaşcă arahide
1 ceapă potrivită, tăiată julien
1/2 ardei gras
1 căpăţână de ţelină, tocată
1 măr feliat, 1/4 ceaşcă unt, 1/4
ceaşcă făină
2 linguriţe pudră curry, 1/2 linguriţă
sare
Preparare:
Într-un vas mare, se sotează la foc
potrivit ceapa, ardeiul gras, mărunţit, ţelina şi mărul până îşi schimbă
culoarea. Se adaugă făina, pudra curry şi sare şi se omogenizează, se amestecă
constant până face bule, se înlătură de pe foc.
Se toarnă gradual supa caldă, se pune
iar pe foc şi se lasă să fiarbă. Se adaugă carnea de miel, preparată în
prealabil, se amestecă din când în când, încă 10 minute la foc mediu.
Orezul se împarte in 4 porţii pe
platouri individuale, se aranjează deasupra carnea, se garniseşte cu arahide
prăjite.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu