Ingrediente:
8 dovlecei zucchini
Umplutura:
1 ceaşcă brânză feta rasă, 3 linguri amestec de mărar cu pătrunjel, tocate
Topping:
3 linguri de unt, 6 linguri făină, 300 ml lapte cald
Preparare:
Se curăţă
dovleceii de coajă şi se taie de-a lungul, în jumătăţi. Se scobesc jumătăţile,
se inIătură seminţele folosind un cuţit mic. Se omogenizează ingredientele
pentru umplutură şi se umplu dovleceii, în mod egal.
Într-un vas se topeşte untul, se adaugă făină
amestecând continuu să nu se facă cocoloaşe, se toarnă gradual lapte, apoi se
toarnă peste dovlecei. Se aranjează zucchini într-un vas de yena şi se dau la
cuptorul preîncălzit, pentru 30 de minute, până devin aurii.
Se poate servi cu pilaf şi sos
tomat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu