Blogroll

vineri, 3 august 2012

Stufat de ciuperci (dolmasi)

Ingrediente: 
8 ciuperci mari
Umplutura:
5-6 roşii cherry, tăiate mărunt, 2 linguri ardei verde, tocat, 1 căţel de usturoi, zdrobit, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 1/2 linguriţă sare, piper, după gust
Topping:
1 1/2 lingură pesmet 5 linguri mozzarella, 1 lingură ulei de măsline
Preparare:
Se curăţă ciupercile cu o periuţă moală, se îndepărtează codiţele şi se scobesc. Se omogenizează ingredientele pentru umplutură, se ia câte o linguriţă din mixtură şi se umplu ciupercile.
Se aşază ciupercile intr-un vas de yena, se presară deasupra lor toppingul, se introduc în cuptorul încins 15 minute, atenţie - să nu se supragatească, se lasă doar până devin aurii.

Se servesc ca aperitiv sau Iângă orice preparat din carne de pui sau vită.

0 comentarii: