Ingrediente:
100 g. linte, 100 g. naut, 100 g. fasole boabe, 1 ceapa mica, patrunjel, 1 ou, faina, ulei, sare
Preparare:
Se fierb lintea, nautul si fasolea separat.
Se toaca ceapa si patrunjeul marunt. Se prajeste putin ceapa cu o lingura de ulei.
Se amesteca cu mixerul legumele fierte, ceapa, patrunjelul, oul si sarea pana se obtine un amestec omogen.
Se varsa amestecul intr-o tava mare,cu hartie de copt.
Se coace la cuptor 20 de minute, apoi se taie bucatele si se serveste cu sos picant sau un alt fel de sos.
Sympatico.Ro
100 g. linte, 100 g. naut, 100 g. fasole boabe, 1 ceapa mica, patrunjel, 1 ou, faina, ulei, sare
Preparare:
Se fierb lintea, nautul si fasolea separat.
Se toaca ceapa si patrunjeul marunt. Se prajeste putin ceapa cu o lingura de ulei.
Se amesteca cu mixerul legumele fierte, ceapa, patrunjelul, oul si sarea pana se obtine un amestec omogen.
Se varsa amestecul intr-o tava mare,cu hartie de copt.
Se coace la cuptor 20 de minute, apoi se taie bucatele si se serveste cu sos picant sau un alt fel de sos.
Sympatico.Ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu