Blogroll

luni, 3 septembrie 2012

Omleta taraneasca


Ingrediente:

8 ouă
2 roşii, 2 ardei graşi
1 ceapă, sare
150 g cârnaţi afumaţi
80 g slănină afumată
1/2 linguriţă piper măcinat
1/2 linguriţă boia de ardei

Preparare:

Slănina afumată se taie fâşii subţiri, care se pun în tigaie şi se topesc în propria lor grăsime.

Se adaugă feliile de cârnaţi afumaţi care se prăjesc timp de 8 minute.

Se adaugă ceapa tăiată în semirondele, ardeii curăţaţi şi felii, roşiile tăiate cuburi şi se căleşte timp de 8 minu­te. Intre timp se bat ouăle, se adaugă sare, piper şi se toarna peste cârnaţii cu legume.
Se amestecă continuu cu o lin­ţiură de lemn până ce se încheagă.
Se presară boia de ardei.

0 comentarii: