Ingrediente:
8 ouă, 400 g brânză de vaci,
100 g caş ras, sare
1/2 linguriţă piper alb
măcinat, 4 roşii
1 lingură ulei, 1 lingură de
pătrunjel verde tocat
Preparare:
Roşiile se opăresc, se
îndepărtează coaja şi partea cu seminţe, după care se taie cubuleţe, se
introduc în uleiul incins şi se presară jumătate din pătrunjelul verde tocat. Se călesc 5 minute. Intre timp, brânza se omogenizează cu furculiţa şi se amestecă bine cu ouăle bătute. Se adaugă sare, piper alb măcinat şi se toarnă peste roşii, amestecând continuu încă 10 minute. Inainte de a fi servită la masă, se presară caşul ras şi restul de pătrunjel tocat.
introduc în uleiul incins şi se presară jumătate din pătrunjelul verde tocat. Se călesc 5 minute. Intre timp, brânza se omogenizează cu furculiţa şi se amestecă bine cu ouăle bătute. Se adaugă sare, piper alb măcinat şi se toarnă peste roşii, amestecând continuu încă 10 minute. Inainte de a fi servită la masă, se presară caşul ras şi restul de pătrunjel tocat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu