Blogroll

luni, 3 septembrie 2012

Omleta cu branza si rosii



 Ingrediente:

8 ouă, 400 g brânză de vaci, 100 g caş ras, sare
1/2 linguriţă piper alb măcinat,  4 roşii
1 lingură ulei, 1 lingură de pătrunjel verde tocat

Preparare:

Roşiile se opăresc, se îndepărtează coaja şi partea cu seminţe, după care se taie cubuleţe, se 

introduc în uleiul incins şi se presară jumătate din pătrunjelul verde tocat. Se călesc 5 minute. Intre timp, brânza se omogenizează cu fur­culiţa şi se amestecă bine cu ouăle bătute. Se adaugă sare, piper alb măcinat şi se toarnă peste roşii, amestecând con­tinuu încă 10 minute. Inainte de a fi servită la masă, se pre­sară caşul ras şi restul de pătrunjel tocat.

0 comentarii: