Gogonele, gogosari, conopida, ardei iute, hrean, marar si cimbru uscat, apa,otet,sare,boabe de piper, foi de dafin
Preparare:
Cantitatile sunt pentru doua borcane de 3 litri.
Legumele se spala, conopida se desface buchetele, hreanul se curata si se taie betisoare, gogosarii se taie felii si se oparesc in apa fiarta.
Pe fundul borcanului asezam cateva crengute de marar si cimbru uscat.Se aseaza toate legumele in borcan, alternandu-le dupa placul si indemanarea fiecaruia.
Se amesteca 2 litri de apa cu aproximativ 100 ml otet,2 linguri de sare,boabe de piper si foi de dafin si se pun sa fiarba.Se lasa sa se raceasca si apoi se pune in borcane peste legume.
Legumele se spala, conopida se desface buchetele, hreanul se curata si se taie betisoare, gogosarii se taie felii si se oparesc in apa fiarta.
Pe fundul borcanului asezam cateva crengute de marar si cimbru uscat.Se aseaza toate legumele in borcan, alternandu-le dupa placul si indemanarea fiecaruia.
Se amesteca 2 litri de apa cu aproximativ 100 ml otet,2 linguri de sare,boabe de piper si foi de dafin si se pun sa fiarba.Se lasa sa se raceasca si apoi se pune in borcane peste legume.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu